Frågor

Vanliga frågor och svar om solarium

Här nedan kan du läsa om de vanligaste frågor och svar vi får gällande vår solarieverksamhet. Hittar du inte svaret på din fråga är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 

Ja. Från och med den 1 september 2018 blev det 18-årsgräns för att få sola solarium.

För att kunna sola hos oss måste du betala via vår app och där också registrera dig med Mobilt Bank-ID. Inga betalningar kan tas emot av personer under 18 år.

Alla solstudios videoövervakas vid ingången.

Nej, för att kunna betala för din soltid måste du ladda ner vår app. Du kan läsa mer om vår app här.

Priset på din soltid varierar beroende på vilken säng du använder. Ladda ner vår app eller besök någon av våra solstudios för att få veta mer.

Gör rent solariet både innan och efter att du har solat för både din och andra gästers trevnad.

Börja med att spraya sängen med det rengöringsmedlet som finns tillgängligt i solrummet. Torka sedan rent med pappersservetter.

Se gärna till att du alltid låter dörren till solrummet stå öppen när du solat klart så att andra gäster enkelt kan se vilka rum som är lediga.

Våra ståsolarium uppnår en större watteffekt och gör att du inte behöver sola lika länge som i ett liggsolarium för att uppnå samma resultat.

Hur länge man måste sola för att bli brunare i huden varierar från hudtyp till hudtyp. I våra solstudios finns hudtypsschema där du kan hitta rekommenderad soltid för just din hudtyp.

Soltid är max 15 min per tillfälle när solstudion är obemannad. 

Den här hemsidan använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.